Media Music Awards 2016 se vede LIVE la TV sau online

Au mai rămas câteva ore până la marea noapte a muzicii româneşti: Media Music Awards 2016. Telespectatorii care nu vor putea participa la marele eveniment de la Sibiu vor avea ocazia să urmărească gala chiar din fața televizorului sau online.live-mma2016

Singura gală de premii muzicale din România, Media Music Awards, se va vedea LIVE la TV (TVR HD, de la 19:00, TVR 1 si TVR Internaţional, de la 21:00) şi online, pe http://mediamusicawards.ro/, sau pe fanpage-ul oficial, https://www.facebook.com/MediaMusicAwards.

Pe facebook se va transmite în direct şi ceremonia de sosire a vedetelor pe Green Carpet, ocazie cu care vor putea admira ținutele deosebite pe care vedetele le vor purta special pentru acest eveniment. Apoi, va fi difuzată live gala în cadrul căreia vor cânta și vor fi premiați cei mai iubiți artiști din România.

Pe scena din Piața Mare a Sibiului vor urca peste 30 de nume celebre și vor fi premiați artiștii care s-au bucurat de cele mai multe difuzări radio-TV în ultimul an: Andra, Smiley, Delia, Holograf, Carla’s Dream, Connect-r, Alina Eremia, Lora, Feli, Faydee, Voltaj, Puya, Guess Who, Grasu XXL, Dorian Popa, Lidia Buble, Amira, What’s Up, Vescan, Florin Ristei, Jo, Randi, Mihail, Sore, Corina, Deep Central, Dj Sava, Maxim, Adrian Sina, Amna, Robert Toma.

Media Music Awards este organizat de Asociația Culturală Media Music Awards și cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu.

Prezentat de KISS FM.
Coproducător: TVR 1.

Parteneri media: Infomusic.ro, Beaumonde, BRAVOnet.ro, Cosmopolitan, eva.ro, Super BRAVO Girl!, Libertatea, Viva!.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *