Sibiu_2012_39

Premiera! Loredana, Holograf, Deepcentral si Andra vor canta simultan in 15 tari la Media Music Awards 2013

Pe 19 septembrie 2013 va avea loc cea de-a doua editie a Media Music Awards, una dintre cele mai importante gale de premii muzicale din Romania.

Evenimentul, organizat de Media Forest si sustinut de ADPM PR, se va desfasura in Piata Mare din Sibiu si urmeaza sa fie transmis in direct si peste hotare, in mai exact 15 tari. Cei mai in voga artisti ai momentului vor canta pe scena Media Music Awards piese deja indragite de public, dar si unele single-uri in premiera. Trofeele vor fi acordate in functie de numarul de difuzari radio-TV-internet.

Loredana, Holograf, Deepcentral, Zdob si Zdub si Andra sunt primii artisti ce si-au confirmat deja prezenta la Media Music Awards 2013.

Marele eveniment muzical va avea loc pe data de 19 septembrie, in Piata Mare din Sibiu, pe doua scene de dimensiuni impresionante, dotate cu aparatura sonora, lumini si ecrane cu leduri de ultima generatie.

Pentru prima data, participantii vor canta simultan pentru spectatori din 15 tari, intrucat gala va fi transmisa in direct si peste hotare, asigurandu-se astfel o expunere mediatica deosebita.

La ceremonie vor participa artistii si trupele in voga in acest an. Cu aceasta ocazie, o mare parte dintre acestia intentioneaza sa lanseze noi single-uri, stiind deja succesul pe care l-au avut colegii lor la editia de anul trecut.

Piese precum “Cai verzi pe pereti” (Smiley), “Apa” (Loredana), “Amo” (Anda Adam), “Petre” (CRBL), “O stea” (Deepcentral) si “K la meteo” (Andra) au fost atunci cantate in premiera si au devenit apoi hituri la nivel national.

Un mare merit in acest sens il are atentia pe care reprezentantii tuturor posturilor radio si TV o acorda acestui eveniment organizat de Media Forest, dar si audienta spectacolului.

Peste 30.000 de persoane vor fi prezente in Piata Mare a Sibiului si milioane de romani din tara si de peste hotare ii vor urmari in direct la TV sau pe internet.

Pe scena Media Music Awards 2012 au urcat Loredana, Antonia, Alex Velea, CRBL & Helen & Adda, Connect-R, VUNK & Antonia, Grasu XXL & Spyke & Maximilan, Raluka, Deepcentral, Laurentiu Duta & Andreea Banica, solista din Bulgaria Desislava, Puya, Smiley, Anda Adam, Corina, Andra & What’s Up si Mandinga.

Cu totii au participat la eveniment in semn de multumire fata de statiile media care i-au difuzat in ultimele 12 luni.

Trofeele Media Music Awards sunt acordate tinand cont de numarul de difuzari radio-TV-internet, conform statisticilor realizate de Media Forest.

“Obiectivul final este sa organizam un eveniment muzical, la scara europeana, de talia Eurovision”, a declarat Adrian Cupsa, CEO Media Forest.

In prezent, serviciile Media Forest sunt utilizate de catre majoritatea radiourilor importante, a caselor de discuri, artistilor, managerilor artistici din Romania, bucurandu-se de o mare credibilitate si apreciere din partea acestora.

Evenimentul este sustinut strategic de Consiliul Local Sibiu, prin Casa de Cultura a Municipiului, si mediatizat de ADPM PR, singura agentie de Celebrity PR din Romania.