pavel-bartos

Pavel Bartos prezinta Media Music Awards

Pavel Bartos prezinta Media Music Awards

Pavel Bartoș prezintă, pe 3 septembrie, ediția din acest an a galei muzicale Media Music Awards de la Sibiu. Îndrăgitul actor, urmărit de milioane de oameni la “Vocea României” și la „Românii au Talent”, de la Pro TV, va urca pe scena din Piața Mare pentru a întreține atmosfera prin stilul său inconfundabil.

pavel-bartos
Este pentru prima dată când Pavel Bartoș acceptă să prezinte o gală muzicală, alegând Media Music Awards prin prisma notorietății evenimentului și a profesionalismului cu care acesta este organizat în fiecare an.

Pe scena Media Music Awards va fi prezent și colegul său de la „Românii au Talent”, Smiley, îndrăgitul artist urmând să susțină un recital de neuitat pentru cei peste 40.000 de spectatori din Piața Mare a Sibiului.

Cea de-a patra ediție a Media Music Awards va avea loc pe 3 septembrie, în Piața Mare din Sibiu. Pe o scenă impozantă vor urca cei mai în vogă artiști din România, cei care s-au bucurat de cele mai multe difuzări media în ultimul an: Andra, Smiley, Delia, Elena Gheorghe, Alex Velea, Holograf, What’s Up, Voltaj, Lidia Buble, DJ Sava, Shift, Maxim, Akcent, Corina, Otilia, Raluka, Fly Project, Andreea Bălan, Ami, Lora, Alina Eremia, Nicole Cherry, Sore, Puya, Doddy, Vescan, Mellina, Grasu XXL, Guess Who, Naguale, Kaira, Nicoleta Nucă, Lariss, Bere Gratis, Jo, Randy, Uddy, Nadir.

Trofeele Media Music Awards se acordă în mod transparent pe baza numărului de difuzări media din perioada 1 septembrie 2014 – 30 august 2015.

Statisticile sunt efectuate de Media Forest, compania care identifică și monitorizează în timp real aparițiile radio si TV.
Media Music Awards 2015 este organizat de Asociația Culturală Media Music Awards, prezentat de Coca Cola și susținut de de MTV România și Kiss FM. Media Music Awards este un proiect cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu.
Partenerii media ai evenimentului sunt: MTV, Kiss FM, Agenția de Presă Mondenă, Urban.ro, Evenimentul Zilei, Cosmopolitan, Beau Monde, Libertatea, Super Bravo Girl, Bravonet.ro, Infomusic.ro, Eva.ro, Ele.ro.