MMA 2015 Show

Show-ul MMA 2015

Show-ul MMA 2015
Media Music Awards 2015 a debutat cu ceremonia Green Carpet. Dupa ce au coborat din limuzinele Mercedes si au acordat autografe fanilor, vedetele si-au facut aparitia pe covorul verde in tinute de seara, dar si de scena, indraznete si extravagante, pozand in fata zecilor de fotografi si de reprezentanti Mass Media acreditati la eveniment.
Artisti de top precum Andra, Smiley, Delia, Elena Gheorghe, Alex Velea, Antonia, Holograf, What’s Up, Voltaj, Lidia Buble, DJ Sava, Shift, Maxim, Adrian Sina, alaturi de Anca Serea si de baiatul lor, Noah, Corina, Otilia, Raluka, Fly Project, Andreea Balan, Ami, Lora, Alina Eremia, Nicole Cherry, Sore, Puya, Doddy, Vescan, Mellina, Grasu XXL, Guess Who, Naguale, Kaira, Nicoleta Nuca, Lariss, Bere Gratis, Jo, Randy, Uddy, Nadir, Tiberiu Albu si Fameless au fost fotografiati si au acordat interviuri pe covorul verde, un concept unic in Romania, prezent doar la Media Music Awards.

Show-uri live, spectaculoase pentru 40.000 de spectatori
Gala Media Music Awards a adus pe scena din Piata Mare, pret de trei ore si jumatate, cei mai iubiti artisti ai momentului si cele mai mari hituri ale ultimului an.
In mijlocul unui spectacol de lumini, artificii, lasere si proiectii uimitoare, artistii au cantat live piesele cu care au dominat topurile radio si TV, spre bucuria celor peste 40.000 de oameni care au dansat si au cantat alaturi de ei.
Productia galei a fost spectaculoasa si a beneficiat de un sunet impecabil si un joc de lumini comparabil cu cel al marilor concerte internationale, dovedind ca Media Music Awards beneficiaza, an de an, de cel mai inalt grad de profesionalism.